Nova proposta musical a l’aire lliure a la Massana

Els Dijous a la Fresca de la Massana continuaran les pròximes setmanes

Continuen les propostes musicals a l’aire lliure programades pel Comú de la Massana. Aquest dijous actuarà a les Fontetes la cantant andorrana Júlia Amor, un talent emergent que ja s’està fent un nom a l’escena underground i que presentarà els seus nous temes.

Amor presenta un repertori molt íntim, en què exposa sense prejudicis les seves emocions. Influenciada per artistes com Hidrogenesse, Alaska i Dinarama, Cabiria o Carlos Berlanga, la seva música es tradueix en una combinació perfecta de guitarres, sintetitzadors i caixes de ritmes que la situen entre el synth i el dream pop. L’artista actuarà acompanyada al sintetitzador per Cristian Sánchez.

Els Dijous a la Fresca de la Massana continuaran les pròximes setmanes amb dansa contemporània -amb BRAM i Jo Dansa- i la banda de versions Manu and the Vodkas.

D’altra banda, després de la bona acollida de la primera sessió, el passat 19 de juliol, aquest dimarts, 2 d’agost, tornen les Històries en comú, d’Alfred Llahí. L’historiador i escriptor explicarà diferents curiositats i anècdotes relacionades amb la història de la parròquia a l’antiga Casa Comuna. L’activitat és gratuïta prèvia reserva de plaça al 835693.