Leo Messi obrirà el seu cinquè hotel a Andorra

El futbolista argentí ha comprat l'Hotel Casa Canut a Escaldes-Engordany

Leo Messi ha comprat l'Hotel Casa Canut a Escaldes-Engordany. CASA CANUT

El futbolista blaugrana Lionel Messi va comprar el passat mes de febrer l’emblemàtic hotel Casa Canut ubicat a una de les avingudes més populars del Principat d’Andorra, l’avinguda Carlemany d’Escaldes-Engordany. L’Hotel Casa Canut es reformarà per tal d’adaptar-se als estàndards de qualitat de la cadena i modificarà el seu nom per MIM Andorra.

L’establiment forma part de MIM Hotels, la cadena hotelera propietat de Lionel Messi i que és gestionada pel grup hoteler Majestic Hotel Group des de 2017. Fins ara tenia quatre hotels a Sitges, Eivissa, Mallorca i Vaquèira i ara ha ampliat la seva cartera amb l’adquisició d’un cinquè hotel, situat a Andorra.

El nou hotel de Messi és un dels enclavaments més emblemàtics d’Andorra i fins ara posseïa el reconeixement de les cinc estrelles. El Canut va ser fundat fa 50 anys per la família que porta el mateix nom, però la pandèmia de coronavirus va castigar amb duresa el turisme a Andorra i l’icònic lloc forma part ja de la família d’hotels de Leo Messi. Així, reforça el sector de la neu després d’adquirir l’Himalaia de Vaquèira Beret.