L’Andorra Mountain Music torna amb una nova edició d’hivern

Tiësto, Afrojack, Martin Garrix, Don Diablo i Timmy Trumpet actuaran del 5 de febrer al 5 de març del 2022

temps lectura-Temps de lectura: 3 minuts

Torna l’Andorra Mountain Music amb una edició d’hivern que aplegarà durant cinc dissabtes als DJs més reconeguts a nivell internacional. Els concerts es celebraran del 5 de febrer al 5 de març del 2022. 

Així ho han anunciat avui el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres i el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku durant la presentació de l’Andorra Mountain Music Winter Edition.

Els resultats obtinguts amb l’Andorra Mountain Music celebrat del 26 de juny al 31 de juliol amb una valoració global del 8,3 avalen aquesta edició hivernal: 83,5% d’ocupació mitjana, un 61,7% de públic internacional, un 86,2% dels assistents van manifestar que el festival era el principal motiu del visita al país i un 82,4% van mostrar interès per tornar a Andorra a l’hivern. 

L’objectiu de l’Andorra Mountain Music Winter Edition és millorar el posicionament del país com a destinació de referència a l’hivern amb la proposta d’una oferta lúdica de primer nivell internacional. En aquest sentit, s’ha volgut treballar una experiència après-ski que sigui tot un referent del sud d’Europa. 

De fet, la voluntat és que aquest esdeveniment generi visites i pernoctacions al país i que a més, complementi i dinamitzi l’oferta turística ja existent a Andorra. 

Cinc disc-joqueis de renom internacional per gaudir de l’après-ski

Seguint amb la mateixa línia ja marcada amb l’Andorra Mountain Music de l’estiu, aquest hivern actuaran a Andorra alguns dels DJ´s més consagrats de la música electrònica. 

La primera actuació serà el 5 de febrer amb DJ Tiësto. Sis àlbums d’estudi l’avalen i també haver guanyat un Grammy al millor remix per la cançó “All of me” de John Legend.

Pren el relleu el 12 de febrer un altre guanyador del premi Grammy. El productor i compositor Afrojack es manté a la llista Top 10 dels 100 millors DJ del món per sisena vegada.

El dissabte 19 de febrer serà el torn d´un altre dels grans DJ: Martin Garrix. Des del 2013 suma més de 27 senzills i un àlbum d’estudi. Ha creat la cançó de l’Eurocopa de futbol 2021 amb U2. 

L’ últim dissabte de febrer, el 26 en concret torna Don Diablo que ja va actuar a l’Andorra Mountain Music aquest estiu i repeteix experiència en aquesta edició d’hivern. Pioner de la música dance, el passat mes de setembre va publicar el seu tercer àlbum d’estudi titulat “Forever”.

L’encarregat de tancar l’Andorra Mountain Music Winter Edition el 5 de març serà Timmy Trumpet. El senzill “Freaks”, premiat amb discos multiplatí és tot un èxit amb més de 500 milions de reproduccions.

Nou escenari i entrades a la venda el 3 de desembre 

En aquesta edició hivernal hi ha un canvi d’escenari. Els concerts tindran lloc a l’estadi Comunal-Joan Samarra Vila d’Andorra la Vella, una localització a prop dels principals eixos comercials del país i de l’Estació Nacional d’Autobusos i amb facilitat d’accés a zones d’aparcament. 

L’obertura de portes del recinte es realitzarà a les 18 hores amb les actuacions dels primers warm-up. A les 20h45 tindrà lloc l’actuació de l’artista principal i a les 22 hores hi haurà la darrera actuació a càrrec de DJ andorrans. Està previst que els concerts acabin cap a les 23h30. 

Els preus de les actuacions seran de 50€ (més 5€ de despeses de gestió) pels concert d’ Afrojack, Don Diablo i Timmy Trumpet. Per la seva part, els concerts de Tiësto i Martin Garrix costaran 60€ (més 6€ de despeses de gestió). 

El sector turístic tindrà la possibilitat de comercialitzar paquets amb entrada més allotjament. 

Les entrades estaran a la venda a partir del divendres 3 de desembre i es podran comprar a través de la pàgina web www.visitandorra.com i a la plataforma de Ticketmaster. 

L’Andorra Mountain Music Winter Edition comptarà amb el suport i patrocini del Comú d’Andorra la Vella que també cedeix l’emplaçament on tindran lloc els concerts i a més, de Crèdit Andorrà. 

Respecte als protocols sanitaris, caldrà seguir de ben a prop l´evolució de la pandèmia per tal d’adaptar-se a les recomanacions establertes per les autoritats sanitàries. Vista l’experiència ja demostrada en la primera edició de l’Andorra Mountain Music, se seguiran les directrius sanitàries de condicions d’accés que es marquin en aquell moment.