fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Nova edició del mercat d’artesania a la Massana

Avatar photo

Del 8 al 12 d’octubre, a la plaça de les Fontetes

El Comú de la Massana continua potenciant la plaça de les Fontetes com a escenari de fires i mercats que contribueixen a la dinamització de la parròquia. Després de l’èxit del Mercat d’Estiu, ara arriba el torn del Mercat de Tardor, que es farà del 8 al 12 d’octubre, aprofitant el Pont del Pilar.

“La plaça de les Fontetes s’està consolidant com a espai per celebrar diferents esdeveniments populars  i això és molt positiu perquè es tracta d’una ubicació molt cèntrica, que permet crear sinèrgies amb altres accions, com per exemple les Jornades de Cuina de Tardor, que es fan a la Massana durant tot el mes d’octubre”, afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Cada mercat tindrà una ambientació diferent, per dotar-la d’un al·licient afegit. La primera va ser medieval i la de tardor serà romana. En total hi haurà una vintena de parades, tant de fora com de comerciants del país, que exposaran productes artesanals: joieria, roba, mel i altres productes gastronòmics, jocs…

A més, hi haurà activitats complementàries, com tallers de reciclatge i manualitats. També s’han programat espectacles, com un concert de Think Twice (dissabte, 9 d’octubre, a les 19.30 h), circ amb Riguel (dissabte a les 18 i a les 19 h) i un vermut musical amb discjòqueis (diumenge, 10 d’octubre, a les 12 h).

Els horaris seran: divendres, de 15 a 22 h; de dissabte a dilluns, de 9 a 22 h; i dimarts, de 9 a 15 h.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un restaurant tarragoní incorpora dos robots a la plantilla

Notícia següent

Noucents, el pianista de l’oceà de Cascai Teatre arriba a l’Ateneu d’Igualada aquest diumenge

Notícies relacionades