El Comú de la Massana convoca el primer Concurs de pintura mural

Aquesta primera edició es tracta d’una intervenció pictòrica a les escales de socors de l’edifici de les Fontetes

Tots els artistes del país poden participar al Concurs de pintura mural, que organitza el Comú de la Massana amb l’objectiu de crear punts d’interès cultural a la parròquia i, alhora, promocionar la creativitat dels artistes locals.

Aquesta primera edició es tracta d’una intervenció pictòrica a les escales de socors de l’edifici de les Fontetes. Els participants poden utilitzar la tècnica que vulguin sempre i quan s’adeqüi al suport i suporti les condicions meteorològiques.

“Aquesta actuació està en la línia de la intervenció que vam fer a la glorieta del Prat Gran. Són murals de dimensions més aviat reduïdes, amb la intenció que s’adeqüin a l’espai proposat amb la intenció de posar en valor les zones de convivència de la parròquia i també la feina dels nostres artistes”, explica el conseller de Cultura, Participació Ciutadana, Guillem Forné.

Per això, pel que fa a la temàtica, ha de tenir a veure amb el món escènic, ja que es tracta de la façana del Teatre. A banda d’això, han de ser inèdites i que no presentin continguts excloents o ofensius.

El jurat estarà format per artistes de la Capsa, l’espai artístic d’Ordino i la Massana, i per consellers del Comú de la Massana.

El concurs està dotat amb 3.000 euros i inclou el disseny, el material per a la realització del treball.

Les obres s’han de presentar entre el 18 i el 29 d’octubre al Servei de Tràmits.