Bon balanç del VideSport de la Massana

Al mercat de segona mà s’hi ha venut molt material d’esports d’hivern i de ciclisme, a més de roba del Morabanc Andorra

Només ha calgut una segona edició per consolidar el VideSport, el mercat de roba i material esportiu de la Massana. “Estem notant els fruits d’un treball de molts anys incidint en la importància de la reutilització. Després de tantes edicions del Videdressing, ara el VideSport ha vingut rodat. La gent ja està acostumada a comprar articles de segona mà”, afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, que fa un balanç molt positiu d’aquesta edició, amb divuit parades i al voltant de mil cinc cents visitants.

“El més important és que molt gent ha adquirit material de segona mà en bon estat i així s’aconsegueix allargar la vida dels productes”, afirma Garrallà.

Tenint en compte que estem a les portes de la temporada d’hivern, s’ha venut molt material d’esquí: botes, tortugues, esquís, cascos, ulleres… També ha tingut molt èxit el material de ciclisme, ja que l’associació Andona tenia una paradeta amb material de ciclistes professionals i amateurs. Igualment, el Bàsquet Club Morabanc Andorra ha venut més d’un centenar de peces entre anoracs, motxilles, samarretes i dessuadores. Val a dir que els prop de 3.000 euros recaptats per aquestes entitats aniran a parar a causes solidàries.

A més, però, també s’ha venut altre tipus de material molt variat: planxes de surf, roba de fitness, patins el línia…

En tancar portes, bona part dels paradistes han donat a Carisme els productes que els han sobrat i que a partir d’ara es podran adquirir a la botiga solidària de segona mà de la Massana, situada a l’Avinguda Sant Antoni, en un espai cedit pel Comú de la Massana.

El pròxim mercat de segona mà s’organitzarà al mes de maig, coincidint amb l’època de canvi d’armaris.