La Massana Fogons continua creixent

El mes de febrer, a la Massana, està dedicat a la gastronomia i, en concret, a la cuina d’hivern, amb els plats i ingredients emblemàtics de la temporada. Les Jornades de Cuina d’Hivern incrementen enguany la seva oferta: d’una banda, el nombre de restaurants participants se situa en divuit, a més dels tres que ofereixen menús de calçotada, enfront de la dotzena de la passada edició: d’altra banda, les Jornades ofereixen diferents tallers centrats en l’estratègia La Massana, Epicentre de la Gastronomia Sostenible.

En aquesta edició també es reforça el concepte de la Massana Fogons, la marca que agrupa totes les accions gastronòmiques, per reivindicar la qualitat i creativitat dels restaurants de la parròquia a través d’aquest projecte que pretén deixar un llegat gastronòmic a les futures generacions.

 

Els menús estan centrats en la cuina d’hivern, amb saborosos plats de cullera, sopes i guisats. L’eix central de les propostes és la utilització de productes locals de temporada, i de qualitat.

“Les Jornades de Cuina d’Hivern són un bon moment per provar les receptes tradicionals, combinades amb la creativitat dels cuiners de la Massana. Aquest any tenim una oferta encara més variada, gràcies a la implicació dels nostres restauradors, a qui agraeixo la seva implicació”, afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

 

Participen a les Jornades els restaurants: Émo NH Collection Andorra Palomé, Molí dels Fanals, Don Piacere, la Minjadora del Sinquede, Toc Anyós Park, Carroi Abba Xalet Suites Hotel, Hostal Palanques, Coll de la Botella, Terroir Bistrot Cafè, Versió Original, Borda Xica, Tapeo de Dario, Sentro’20, Tuco-Delivery, Borda Raubert, Andrea, Malandra i Oolong.

A més, hi ha tres restaurants que se centren en les calçotades: l’Hort de Casa, Cal Silvino i Borda Eulari.

A banda de l’oferta gastronòmica, s’han programat dos cursos de cuina d’aprofitament, per aprendre diferents tècniques de cuina per evitar el malbaratament alimentari. Aniran a càrrec de Kattia Juárez, enginyera agrícola i experta en sostenibilitat. També hi haurà tasts de vins, concebuts de forma amena, entenedora, divertida i sostenible. Els organitza MGI Gastronòmic.

MinervaPacheco

Missatges recents

Habiliten un centre d’acollida per als afectats per l’incendi de Rubí

Un club de petanca proper a l'edifici incendiat a Rubí s'ha habilitat com un petit…

11 minuts fa

Manresa se suma a ‘L’hora del Planeta’ i apaga la llum de la Seu, la Cova i l’Ajuntament

Aquest dissabte, 25 de març, l’Ajuntament de Manresa apagarà l’enllumenat ornamental dels edificis i monuments…

25 minuts fa

Un camió de gasoil bolca a l’AP-7 i pateix una fuita

Un camió carregat amb 32.000 litres de gasoil ha bolcat aquest dimecres a la tarda…

25 minuts fa

Una ruta musical que té a Picasso com a protagonista omplirà la Part Alta de Tarragona

Un projecte comú de l’Escola i Conservatori de Música i de l’Institut Pons d’Icart de…

30 minuts fa

S’ensorra un edifici de dues plantes a Sitges

Un edifici de dues plantes s'ha ensorrat aquest dimecres a Sitges sense deixar ferits. Segons…

32 minuts fa

La CUP presenta el mateix tipus de factures que va enviar a Fiscalia pel cas INIPRO

El combat entre PSC i la CUP a Tarragona porta obert des del 2013. En…

34 minuts fa

Esta web utiliza cookies.