La Ciutat d'Andorra

La Massana Fogons continua creixent

El mes de febrer, a la Massana, està dedicat a la gastronomia i, en concret, a la cuina d’hivern, amb els plats i ingredients emblemàtics de la temporada. Les Jornades de Cuina d’Hivern incrementen enguany la seva oferta: d’una banda, el nombre de restaurants participants se situa en divuit, a més dels tres que ofereixen menús de calçotada, enfront de la dotzena de la passada edició: d’altra banda, les Jornades ofereixen diferents tallers centrats en l’estratègia La Massana, Epicentre de la Gastronomia Sostenible.

En aquesta edició també es reforça el concepte de la Massana Fogons, la marca que agrupa totes les accions gastronòmiques, per reivindicar la qualitat i creativitat dels restaurants de la parròquia a través d’aquest projecte que pretén deixar un llegat gastronòmic a les futures generacions.

 

Els menús estan centrats en la cuina d’hivern, amb saborosos plats de cullera, sopes i guisats. L’eix central de les propostes és la utilització de productes locals de temporada, i de qualitat.

“Les Jornades de Cuina d’Hivern són un bon moment per provar les receptes tradicionals, combinades amb la creativitat dels cuiners de la Massana. Aquest any tenim una oferta encara més variada, gràcies a la implicació dels nostres restauradors, a qui agraeixo la seva implicació”, afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

 

Participen a les Jornades els restaurants: Émo NH Collection Andorra Palomé, Molí dels Fanals, Don Piacere, la Minjadora del Sinquede, Toc Anyós Park, Carroi Abba Xalet Suites Hotel, Hostal Palanques, Coll de la Botella, Terroir Bistrot Cafè, Versió Original, Borda Xica, Tapeo de Dario, Sentro’20, Tuco-Delivery, Borda Raubert, Andrea, Malandra i Oolong.

A més, hi ha tres restaurants que se centren en les calçotades: l’Hort de Casa, Cal Silvino i Borda Eulari.

A banda de l’oferta gastronòmica, s’han programat dos cursos de cuina d’aprofitament, per aprendre diferents tècniques de cuina per evitar el malbaratament alimentari. Aniran a càrrec de Kattia Juárez, enginyera agrícola i experta en sostenibilitat. També hi haurà tasts de vins, concebuts de forma amena, entenedora, divertida i sostenible. Els organitza MGI Gastronòmic.

MinervaPacheco

Missatges recents

Confirmen la mort del president de l’Iran en un accident d’helicòpter

El president de l'Iran, Ebrahim Raisi, i el ministre d'Exteriors, Hossein Amir-Abdollahian, han mort en…

18 minuts fa

Els dos espanyols il·lesos a l’atemptat de l’Afganistan ja han abandonat el país

Els dos turistes que van quedar il·lesos durant l'atac a l'Afganistan ja han abandonat el…

11 hores fa

Rescaten un noi ferit a la via ferrada de Sant Vicenç d’Enclar

El Grup de Rescat de Muntanya del cos de bombers i Heliand han intervingut aquest…

12 hores fa

Tàrrega tanca l’11è Mercat del Vehicle d’Ocasió amb gran afluència de públic

Tàrrega tanca avui diumenge el seu 11è Mercat del Vehicle d’Ocasió amb un balanç molt…

12 hores fa

Busquen un conductor fugat després d’atropellar un nen en un pas de vianants

La Policia Local de València ha demanat la col·laboració ciutadana per localitzar el conductor d'un…

12 hores fa

El PP es desmarca de la resposta del govern a Milei i acusa el PSOE d’electoralisme

El PP s'ha desmarcat de la resposta que el govern espanyol ha donat a les…

12 hores fa

Esta web utiliza cookies.