La 21a edició del Festival de Titelles d’Encamp presenta 9 propostes

Les entrades ja es poden adquirir a comuencamp.ad

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Festival de Titelles d’Encamp i el Pas de la Casa del tercer cap de setmana d’octubre es presenta amb 9 propostes basades en temes d’actualitat que conviden als petits espectadors a fer reflexions al voltant de temes com  la tecnologia, el medi ambient, els valors, la relació entre veïns o els primers passos de la socialització, entre altres.

El Festival de titelles d’enguany, que arriba a la 21a edició, ha previst vàries sessions per als centres educatius, que tindran lloc dijous o divendres, i sis sessions per a tothom que vulgui durant el cap de setmana. Aquestes representacions es faran a les Sales de Festes d’Encamp i del Pas de la Casa. De totes les representacions, només dues són de pagament (s’especifica en el programa). Aquestes tenen un preu de 5 euros per als infants i 10 euros per als adults. Les entrades ja es poden adquirir a comuencamp.ad.

Jean Michel Rascagnères, cònsol major d’Encamp, ha agraït “la col·laboració cultural amb les dues ambaixades”, de França i Espanya, per dur a terme el Festival de Titelles. A més, ha afegit que s’ha fet una programació “pensant en temes d’actualitat i d’interès per a tota la ciutadania”.

Per la seva part, l’ambaixador de França a Andorra, Jean Claude Tribolet, ha destacat que l’obra francesa que es podrà veure durant el Festival està especialitzada “en el teatre d’ombres. Aquest antic art encaixa molt bé amb l’imaginari infantil i, a més, l’espectacle estimularà la socialització dels més petits”

Finalment, l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Carlos Pérez-Dessoy ha volgut agrair “al comú d’Encamp, amb el qual tenim molt bona relació des de fa temps i que ens permet participar en una activitat com aquesta, on permet que les titelles continuïn vivint amb la seva màgia tant per als infants com per als adults”.