Inauguració de l’exposició ‘New Visegrad Photography’ a Andorra

S’exhibirà a la sala closeta petita del Comú de la Massana durant dues setmanes

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i la cònsol major de la Massana, Olga Molné, han assistit aquest divendres a la tarda a l’acte d’inauguració de l’exposició fotogràfica hongaresa ‘New Visegrad Photography’. L’acte també ha comptat amb la presència de l’Ambaixadora d’Hongria a Madrid, Katalin Tóth, i de la curadora i co-comissaria de l’exposició, Kristina Löbl.

L’acte ha estat co-organitzat conjuntament a dues bandes. D’una part, el Ministeri d’Afers Exteriors i el Comú de la Massana, i per l’altre el Ministeri d’Afers Exteriors i de Comerç d’Hongria, arran de la presidència hongaresa del Grup Visegrad V4, el ‘International Visegrad Fund’ i l’entitat ‘EDGE Communications’, una agència d’art hongaresa i principal organitzadora.

L’exposició ‘New Visegrad Photography’ és una iniciativa única que presenta una selecció d’obres d’un grup destacat d’artistes acabats de graduar en universitats d’art de la República Txeca, Hongria, Polònia i Eslovàquia (Grup de Visegrad –V4-). L’exposició fotogràfica és reconeguda com una “marca pròpia”, i ja ha visitat diverses ciutats arreu del món com Viena, Berlin, Tel-Aviv, Nova York i Barcelona.

L’exposició fotogràfica s’exhibirà a Andorra a la sala closeta petita del Comú de la Massana durant dues setmanes, fins al 4 de febrer, i estarà oberta al públic en horari de 11h a 17h.