Illa Carlemany celebra un Sant Jordi amb majúscules amb diversos actes

Les activitats programades s’allargaran durant tot el  cap de setmana, començant ja el divendres a la tarda

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El centre comercial illa Carlemany celebrarà un Sant Jordi amb majúscules perquè les activitats programades s’allargaran durant tot el  cap de setmana, començant ja el divendres a la tarda.

 

Concurs de contes i exposició

El Club Piolet ha convocat el II Concurs de Contes de Sant Jordi, amb el lema «El drac, en  realitat, el va matar la princesa». Un jurat format per representants de l’entitat i d’illa  Carlemany ha escollit dues obres per categoria: una de finalista i una de guanyadora.

 

Els sis contes seleccionats quedaran exposats, a partir de les 18 h del divendres 21, a la  planta baixa. A aquella hora també es farà el lliurament dels lots de llibres i d’entrades  per al cinema als infants guardonats.

 

Dissabte, tallers infantils

Se n’oferiran tres. En el primer, d’11 a 14 h, es confeccionarà la titella del drac de la  llegenda de Sant Jordi. En el segon, de 16 a 18 h, es crearà un llibre. I en el darrer, de 18  a 20 h, s’elaboraran felicitacions amb un poema. Tots els tallers estableixen torns de 15  minuts per als participants i un màxim de 8 participants per grup.

 

Presentacions exprés de llibres

És la gran novetat d’enguany, organitzada amb col·laboració amb Culturalia.ad. Dissabte, a partir de les 17.30 h, cada mitja hora pujarà a l’escenari instal·lat a la planta  baixa un escriptor o escriptora, que, juntament amb una persona coneixedora de la seva  obra, exposarà breument els motius pels quals cal llegir el seu llibre. Les obres que es presentaran seran, per aquest ordre:

 

  • Color dins la foscor, de Cecília Santañes;
  • Aquí les penjaven, de Robert Pastor;
  • Shanghai Andorra, de Joan Peruga i Txema Díaz-Torrent;
  • Clava-la, de Maria Cucurull, i
  • La Torre dels Russos, de David Gálvez.
  • Parades i contacontes amb l’Andi

 

Diumenge, dia de Sant Jordi, hi haurà parada de llibres i de roses durant tot el dia i, a les  dotze de migdia, el Club Piolet oferirà un contacontes. L’Andi explicarà les històries  fabuloses dels treballs premiats al Concurs de Contes.