Les estacions de Grandvalira Resorts han tancat el primer cap de setmana llarg de temporada amb un balanç rotundament positiu: més de 46.800 dies d’esquí acumulats entre divendres i dilluns i un diumenge d’afluència màxima, amb prop de 18.000 esquiadors repartits entre Grandvalira, Pal Arinsal i Ordino Arcalís.
Les condicions han estat gairebé immillorables. La nevada de dijous a divendres —entre 15 i 30 cm de neu nova— i el temps assolellat de tot el pont han permès oferir fins a 150 km esquiables en un dels millors inicis de Puríssima dels darrers anys.
“La meteorologia favorable i les ganes de temporada han fet que molts clients sense reserva anticipada pugessin a esquiar”, ha destacat el director de màrqueting de Grandvalira Resorts, David Ledesma, que subratlla que les reserves per Nadal van “per sobre de l’any passat” i que la demanda és “molt alta”.
Après-ski amb sold out i ambient de luxe
Les propostes musicals han tornat a ser un reclam de primer ordre. L’Abarset va exhaurir entrades amb el primer Brunch Electronik de l’hivern, protagonitzat per Nina Kraviz i Quest, i també va omplir dissabte amb Syreeta i Calvin Clark.
El CBbC Costa Rodona de Pas de la Casa va estrenar l’après-ski amb la festa Super Snow Bowl, de la mà de Pit Viper, inspirada en el futbol americà i amb concurs de disfresses, regals i DJ Discodelia Music i Blade posant banda sonora.
Activitats al 100% i muntanya en plena forma
Gran part de l’oferta complementària ha funcionat a ple rendiment, consolidant-se com un dels principals atractius del domini:
-
Múixing a El Tarter i Grau Roig
-
Mon(t) Magic Family Park a Canillo
-
Construcció d’iglús i rutes amb raquetes a Grandvalira
-
Raquetes al Port del Rat i Mirador Solar de Tristaina a Ordino Arcalís
-
Tirolina Big Zip, tubbing i trineus a Pal Arinsal
-
Winter Bike Park, amb cinc circuits BTT oberts
Gastronomia d’alt nivell per completar l’experiència
La restauració també ha viscut un cap de setmana d’afluència molt elevada. A Grandvalira han destacat espais icònics com:
-
Wine & Meat Bar by Jean Leon
-
La Trattoria
-
Llac dels Pessons
-
Racó de Solanelles
-
Vodka Bar i el Piolet, del xef Nandu Jubany
-
I la novetat d’aquesta temporada, La Suculenta
A Pal Arinsal, el Rústic de la Caubella, Coll de la Botella, Pla de la Cot i Terroir han tingut una gran resposta. A Ordino Arcalís, La Coma, Planells, l’Hortell, Kokoi i Refugi de les Portelles han completat l’oferta.
Temporada encarrilada i confiança total
Amb un inici tan sòlid i reserves de Nadal creixent a bon ritme, les estacions andorranes encaren les pròximes setmanes amb optimisme. La clau, recorda Ledesma, serà mantenir les bones condicions de neu que han marcat un dels millors arrencades dels últims anys.