Estudi per al desenvolupament de noves rutes a l’aeroport d’Andorra–La Seu

El treball de la International Air Transport Association permetrà veure de forma objectiva quines línies regulars podrien establir-se

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, contractar la International Air Transport Association (IATA) per a la realització d’un estudi de desenvolupament de rutes des de l’Aeroport d’Andorra–La Seu.

Tal com ha apuntat el portaveu de l’Executiu, Eric Jover, l’estudi s’encomana a fi d’obtenir una valoració objectiva, sense el biaix que pugui tenir un consultor privat, i que permeti sustentar la presa de decisions en relació a l’establiment de noves rutes des d’aquesta infraestructura aeroportuària. Així, l’estudi ha d’apuntar quines línies regulars podrien establir-se, amb quins criteris i amb quina necessitat de finançament, en cas que fos necessari.

A més, el fet que l’estudi sigui desenvolupat per la IATA dona una base sòlida de treball, tant pel que fa al coneixement del mercat i a l’experiència en estudis de trànsit, a la possibilitat de tractar directament amb les aerolínies, i l’accés a bases de dades d’especial interès per al desenvolupament de rutes.