Espot i Riva inicien una ronda de visites amb les federacions esportives i clubs històrics d’Andorra

La voluntat de les diverses trobades és poder apropar el suport de l’Executiu després d’un període complex i amb restriccions de mobilitat

El cap de Govern, Xavier Espot, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, han inici aquest dimecres una ronda de trobades bilaterals amb les diferents federacions esportives i clubs històrics del país. Així, i al llarg de les properes setmanes, el cap de Govern i la ministra es reuniran amb les 36 federacions esportives del país i els 4 clubs històrics (VPC, FCA, BCA i Vòlei), així com també amb el Comitè Olímpic Andorrà.

La voluntat de les diverses trobades és poder apropar el suport de l’Executiu després d’un període complex i amb restriccions de mobilitat a causa de la situació provocada per la COVID-19. Així, també s’ha volgut agrair la predisposició i la feina de les federacions per adaptar-se a l’actualització continuada de les mesures. Així mateix, la trobada ha permès també conèixer i recollir informació en relació a les necessitats d’infraestructures esportives que hi pot haver al país amb l’increment de les llicències federatives.

En aquesta primera trobada, Espot i Riva s’han reunit amb la Federació Andorrana d’Atletisme, la Federació Andorrana de Bàsquet, Federació Andorrana de Canoa Caiac, Federació Andorrana a de Muntanyismes i el Bàsquet Club Andorra.