Espot i Riva reben el representat andorrà als Jocs Paralímpics d’hivern de Pequín, Roger Puig

Puig, amb només 24 anys, és la segona vegada que participa als jocs

El cap de Govern, Xavier Espot, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d’Estat, Justo Ruiz, han rebut a Roger Puig, l’esportista andorrà que ha representat el país als Jocs Paralímpics d’hivern 2022 que s’han celebrat a Pequín. Puig, amb només 24 anys, és la segona vegada que participa als jocs.

Espot ha lloat l’esforç i la dedicació de Puig al llarg de tota la prova i també en la seva preparació que li han permès representar Andorra. “Les institucions, FADEA i la FAE som conscients del treball que hi ha darrere de cada resultat i dels sacrificis que fas fet per progressar”.

Per aquest motiu, i per defensar els valors de la integració, la superació, l’esforç i la constància estem al teu costat i t’encoratgem a continuar treballant i gaudint d’una de les teves majors passions com és l’esquí”, ha destacat el cap de Govern, que ha agraït a l’esportista que hagi portat el nom del Principat als Jocs Paralímpics.

Durant l’acte de rebuda a Espot i Riva han entregat un diploma i una fotografia de record de la participació als jocs a Roger Puig.