La 38a edició de la Travessa omple el centre d’Encamp

Guillem Aubach i Maria Carner s'han imposat en la cursa de 21 quilòmetres entre els 300 participants de les quatre curses

Encamp ha acollit aquest cap de setmana la 38 edició de la Travessa d’Encamp amb 300 participants, el màxim possible per aquest esdeveniment, i que s’ha ampliat a tot el cap de setmana amb la novetat d’una cursa de 42 quilòmetres, la primera marató de muntanya.

Des del Comú s’ha valorat positivament l’esdeveniment i especialment l’ampliació a tot el cap de setmana ja que “volíem un cap de setmana d’esport i amb activitat al centre d’Encamp, i s’ha aconseguit l’objectiu”. El conseller ha manifestat que “hem tingut la sort que el temps ens ha acompanyat” i ha destacat que la prova pilot de la marató de muntanya “el resultat és molt bo i per a futures ocasions és una prova amb un creixement exponencial” i ha remarcat que l’objectiu serà fer “créixer el nombre d’inscrits per gaudir de la muntanya”.

Xavier Fernàndez ha volgut agrair a tothom la feina feta des dels diferents departaments del Comú d’Encamp vinculats a l’organització però també als participants, a les empreses d’Encamp participants al Village, els voluntaris, Creu Roja Andorrana, OTSO Sport i a la Federació Andorrana de Muntanyisme.

La cursa ha comptat amb 300 participants, el 35% dels quals de fora del Principat. La victòria de la categoria absoluta ha estat per Maria Carner (02:44:58), en la categoria femenina i Guillem Aubach (02:31:43) en la categoria masculina. Per la seva part la cursa de 12km l’han guanyat Lucas Hubert (1:19:08) i i Lea Ancion (1:41:44) i la de 7km Carlos Gámez (00:38:03) i GinaRoquer (00:45:49).