Comença l’Andorra Shopping Festival al Pas de la Casa

Hi haurà espectacles i sortejos durant el cap de setmana

El Consell econòmic i social del Pas de la Casa ofereix un sorteig d’un lot valorat en 4.500€ i fins a 2.000€ en vals de benzina. Aquestes accions s’emmarquen en la 8a edició de l’Andorra Shopping Festival que organitza Andorra Turisme  i que se celebra enguany del 29 d’octubre al 14 de novembre.

Per participar en el sorteig organitzat al Pas de la Casa cal fer compres superiors a 50€ en els establiments adherits a la campanya (consulteu AQUÍ els establiments adherits) i les 1.000 primeres butlletes que es dipositin a l’oficina de turisme rebran un val de benzina de 2€ de descompte per Gasopas. Les butlletes s’han de demanar als establiments adherit i s’han de dipositar a l’oficina de turisme del Pas de la Casa en l’horari d’obertura

Entre els regals del sorteig hi ha: un allotjament en un apartament turístic, activitats al circuit del pas, lots de perfumeria i parafarmàcia, lloguer de material d’esquí, dinars i sopars en establiments, etc.

A banda d’aquestes accions, també dins del marc de l’Andorra Shopping Festival es realitzaran diferents activitats al carrer per dinamitzar el comerç i l’economia de la zona.

Des d’aquesta passada setmana es pot visitar l’exposició de fotografies “Andorra al natural” del National Geographic ubicada a la plaça de l’Ésglésia, fins al 9 de desembre.

Demà dissabte comencen els espectacles al carrer, en aquesta ocasió serà amb  Pachy, la danse des éléphants’, cercaviles i musics que es repetiran els dies 30 i 31 d’octubre i el 6, 11 i 13 de novembre, en els horaris de les 11 a les 12 hores i de les 14 a les 15 hores. Els espectacles previstos són:

Diumenge 31 d’octubre hi haurà ‘Les Poppins et le carrousel des arts forains’, un carrusel ple de color i diversió.

Dissabte 6 de novembre es podrà gaudir de l’actuació musical ‘Ice Dream’, un espectacle que convida d descobrir un món boig i burlesc ple d’humor.

Dijous 11 de novembre hi haurà ‘Les Wagonetes’, una animació musical que transmet festivitat i que permet viatjar en el temps a través de personatges esbojarrats i plens de ritme.

Dissabte 13 de novembre es tancaran les actuacions al carrer amb l’actuació del grup “Freak Frac Brothers”  un espectacular cercavila amb músics i circ.