Els restaurants de la Massana serviran l’escudella de Sant Antoni durant tota la setmana

La campanya “L’Escudella de Sant Antoni, als restaurants de la Massana” ha tingut una gran acceptació, tant durant el cap de setmana com el mateix dilluns, festivitat de Sant Antoni.

Per això, els establiment participants han decidit mantenir l’escudella als seus menús durant tota la setmana. Els responsables dels establiments valoren molt positivament aquesta acció promocional, que es va decidir tirar endavant per substituir l’escudellada popular, que no es va poder portar a terme a causa de la situació sanitària.

Els restauradors asseguren que cada dia han esgotat les racions que havien preparat. Una dada que remarquen és que hi ha hagut molt públic local d’arreu del país que ha vingut als restaurants de la Massana atrets per la campanya, a més de molts turistes que han acollit amb satisfacció poder provar el plat més tradicional de la Massana. A més, han puntualitzat que a moltes taules s’ha servit l’escudella íntegrament, per a tots els comensals.

Participen a l’acció catorze restaurants: Borda Raubert, Bonet, Don Piacere, Borda Eulari, Lydia, Molí dels Fanals, Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, Toc-Anyós Park, Pla de la Cot, Coll de la Botella, Expresso, Rústic, The Terrace i bar Ivan.

A més de menjar l’escudella al restaurant, també hi ha la possibilitat d’endur-se l’escudella a casa.

El departament de Turisme i els restauradors ja treballen en les Jornades de Cuina d’Hivern, que es presentaran pròximament.