El Job Meeting del futur centre comercial Epizen posa en contacte persones en recerca de feina i empresa

El Servei d’Ocupació d’Andorra (SOA) ha organitzat aquest dijous un Job Meeting entre persones en recerca de feina i el futur centre comercial Epizen. En aquesta trobada, els interessats han pogut conèixer de primera mà les oportunitats laborals que ofereix el centre comercial i les condicions laborals.

L’acte, que ha tingut lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, ha comptat amb una setantena de demandants de feina i, després de la presentació per part de l’empresa del projecte de centre comercial, les persones interessades han pogut presentar la seva candidatura de feina als responsables de recursos humans de la companyia.

El secretari d’Estat d’Economia i Empresa, Èric Bartolomé, hi ha assistit i ha destacat la importància del format de Job Meeting, atès que permet un contacte directe entre persones en recerca de treball i companyies. “L’objectiu que es busca promoure des del SOA és el contacte entre empreses que cerquen persones per integrar a les seves plantilles i persones inscrites al SOA”, ha afirmat.