El Comú d’Escaldes-Engordany reparteix ampolles d’aigua per diluir els orins dels gossos

Es recorda la necessitat de recollir i retirar els excrements de l’animal i netejar la part de la via o del mobiliari públic

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Comú d’Escaldes-Engordany ha començat a repartir ampolles d’aigua per diluir els orins dels gossos. Aquestes ampolles es poden passar a recollir al Servei de Circulació o al Servei de Tràmits del Comú. L’objectiu de la iniciativa consisteix a mantenir els carrers nets i lliures de males olors i, alhora, impulsar una òptima convivència entre les persones que tenen gos i les que no.  

Aquesta acció queda recollida en la campanya divulgativa que ha engegat el Comú d’Escaldes Engordany i que va dirigida a tota la població. En aquesta es recorda la necessitat de recollir i retirar els excrements de l’animal i netejar la part de la via o del mobiliari públic.

Per garantir que els carrers estiguin nets, el Comú posa a l’abast de la ciutadania expenedora de bosses de plàstic. En la mateixa línia, la campanya també incideix en el fet que els gossos poden córrer lliurement als parcs del Puader i de les Molleres i de la disposició de cinc pipicans ubicats en diferents punts de la parròquia (Falgueró, Parnal, Til·lari, Puader i Molleres).