Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Cabanes destaca que Liberals proposa solucions ‘reals’

Avatar photo

La presentació ha anat a càrrec de l'escaldenc i número 5 de la llista nacional, Josep Pubill

Liberals ha fet aquest dimecres la penúltima reunió de poble. En aquest cas, la parròquia escollida ha estat Escaldes-Engordany. La presentació ha anat a càrrec de l’escaldenc i número 5 de la llista nacional, Josep Pubill, qui ha valorat la parròquia. En la mateixa línia, el candidat a cap de Govern, Josep Maria Cabanes, ha ofert un discurs més en clau de l’escenari polític. També ha destacat que el programa s’ha fet parlant amb el poble, amb els agents i amb els diferents col·lectius. “Tenim un programa amb propostes i solucions reals”, ha remarcat.

Un altre escaldenc, el número 13 de la candidatura nacional, Àlex Villagrasa, ha exposat les diferents propostes sobre turisme i també especialment sobre els joves. En aquest sentit, ha comentat que crearan “un projecte de seguiment del jove talent andorrà per fer possible que aquells que estudien i treballen a l’estranger” puguin retornar.

D’altra banda, la número 12 de la candidatura, Noèlia Dobarro, ha defensat un accés real a tots els drets socials per a tota la ciutadania. “Les polítiques socials i d’igualtat ens ajuden a tenir un país més cohesionat amb oportunitats per a tothom. Concretament, ha destacat que des de Liberals es vol impulsar una xarxa d’habitatges amb suport per a la gent gran per allargar la seva autonomia. A més, juntament amb els comuns i privats, facilitarem la creació de places en residències i centres de dia per reduir les llistes d’espera.

També ha intervingut l’escaldenca i número 8 de la candidatura nacional, Elsa González, qui ha parlat sobre l’educació i els infants. “Proposem regular l’ús dels dispositius electrònics durant l’horari escolar i durant les activitats extraescolars i sobretot fomentar la presa de consciència de l’ús adequat de les noves tecnologies”, ha reiterat, i ha afegit que es vol potenciar l’emprenedoria des de les primeres etapes escolars.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Calafell acollirà la IX Reunió Internacional d’Arqueologia

Notícia següent

Olot acull l’Acte Institucional del 25è aniversari del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa

Notícies relacionades