Andorra Turisme aposta pel consum d’energia verda

Llum verda, és la nova iniciativa sostenible de FEDA, que compta amb la certificació de l’Oficina de l’Energia i el Canvi Climàtic del Govern D’Andorra

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Des del passat mes de gener, Andorra Turisme és una de les 50 empreses del país que s’han sumat a la contribució del desenvolupament de les energies renovables, dins del Principat. En concret, l’entitat ha obtingut el certificat de Llum Verda que acredita que el 100% de l’energia que es consumeix, és d’origen renovable i prové de la central hidroelèctrica de FEDA.

Llum verda, és la nova iniciativa sostenible de FEDA, que compta amb la certificació de l’Oficina de l’Energia i el Canvi Climàtic del Govern D’Andorra.

La voluntat és defensar el respecte i la preservació del nostre entorn, per tal de reduir la nostra petjada de carboni gràcies a les energies renovables, tot seguint en la línia de les mesures implementades pel Govern, per promoure la transició energètica al país.

Així, Andorra Turisme participa també en els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides, potenciant l’ús de les energies renovables amb la finalitat de reduir l’emissió les quantitats de CO₂ a l’atmosfera.

Un pas més cap a la sostenibilitat

Durant els darrers anys, Andorra Turisme ha sumat esforços per mantenir el nostre compromís amb el medi ambient.

Més al detall, s’han establert iniciatives per promoure la sostenibilitat entre els empleats com: zero emissions de paper, la digitalització del màxim de processos, la reutilització d’espais per un ús comú, la reducció de consum de plàstics, així com el foment de la seva reutilització, l’afavoriment del reciclatge conscient, i per últim, el consum d’energia verda.

Totes aquestes mesures se segueixen amb l’objectiu de ser coherents amb les nostres accions i d’aquesta manera minimitzar, controlar i equilibrar els impactes que puguem generar en el nostre entorn.