Andorra present a la fira FITUR de Madrid

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Des d’avui i fins diumenge, Madrid acull Fitur, una de les principials fires internacionals del sector turístic. Es tracta d’un dels pocs certàmens presencials que s’han tirat endavant malgrat la situació sanitària actual i Andorra hi és present per reafirmar-se com una destinació turística atractiva per al país veí del sud.

De fet, és precisament el mercat espanyol i en concret, el turista madrileny un dels principals públics a incidir durant aquesta temporada d´hivern ja sigui, pel que fa a la campanya publicitària en marxa des del desembre com també, l’actual promció del nou vol directe que connecta l´aeroport d’Andorra-La Seu amb Madrid.

En aquesta edició, Andorra hi participa per presentar l’oferta de neu, les activitats d´estiu i també els diferents esdeveniments que tindran lloc al llarg dels propers mesos. En aquest sentit, les diferents proves que s´inclouen dins de l’Andorra Multisport Festival, – i que donaran el tret de sortida el proper 3 de febrer amb els Campionats del Món de Triatló i Dualtó d´hivern- , compta amb un espai destacable.

A nivell cultural, també cal remarcar l’Andorra Mountain Music que tindrà lloc durant els mesos de febrer i març i el nou espectacle del Cirque du Soleil, titulat MŪV que es celebrarà durant el mes de juliol.

La programació d´una extensa proposta d’activitats esportives i culturals suposa una aposta de país perquè l’activitat turística no s’aturi malgrat l´actual situació d´incertesa. De fet, aquest certamen és precisament on el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, acompanyat del director de Turisme del ministeri de Turisme i Telecomunicacions, Sergi Nadal i el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, aprofitaran per reunir-se amb diferents tour operadors per realizar un seguiment de com s’està desenvolupant la temporada d´hivern i perspectives de cara a l´estiu. A més, durant el certamen també s’aprofita per mantener trobades bilaterals amb altres delegacions oficials.

Nou disseny de l´stand més acollidor i d´ambient muntanyenc

Una de les novetats d´aquesta edició de Fitur és que l´stand d’Andorra (4D05) presenta un disseny renovat basat en materials naturals com ara la fusta. Les imatges fotogràfiques i els audio-visuals en gran format acaparen el protagonisme de l´espai.

A part d’Andorra Turisme hi participen un total de 16 empreses: Andorra Park Hotel, Daguisa Hotels, Hotel Roc Blanc, AndorraTours, Internova, Nadal, Hotansa, Hotels Plaza, Evenia Internacional, Ski Serveis, Viajes para ti, Caldea, Naturland, Vallnord Pal-Arinsal i Grandvalira Resorts.