Santa Coloma d’Andorra celebrarà la Festa major del 21 al 23 d’agost

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Comissió de festes de Santa Coloma, amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella, organitza una Festa major marcada pels protocols sanitaris per evitar contagis de Covid-19. Per això, enguany no es faran alguns dels actes que concentraven més públic, com la paella popular o el vermut del diumenge a la plaça major després de la missa. A més, es
controlarà l’aforament, la mascareta serà obligatòria i no es permetrà beure, menjar ni fumar en tot el recinte.

El tret de sortida a la Festa major serà el dissabte a les 10.30 h amb una gran traca pels carrers de Santa Coloma, al migdia hi haurà sardanes amb la cobla Ciutat de Solsona a l’Aparcament d’Enclar, i a les 4 de la tarda, el camp de petanca acollirà un torneig d’aquesta disciplina. El concert de dissabte començarà a les 20 hores i anirà a càrrec dels Soundsets, un grup andorrano-barceloní de versions de les cançons més conegudes amb un estil propi influenciat per la rumba, el reggae, la salsa i els ritmes llatins.

El dia abans, el divendres 20 a les 20 hores, com a preàmbul de la Festa major, el grup andorrà Violentos presentarà el nou disc de punk-rock a l’escenari de l’aparcament d’Enclar.

El diumenge 22 a les 12 del migdia se celebrarà la missa solemne a l’església de Santa Coloma, seguida d’una ballada de sardanes amb la cobla Ciutat de Solsona a l’aparcament d’Enclar. Al mateix escenari, ja a la tarda, hi haurà havaneres amb la Petita Havana a les 17 hores, ball de tarda amb l’orquestra Genion’s a les 19 hores, i el concert del grup
andorrà Pas’n fals a les 20.30 hores.

L’últim dia de Festa major (dilluns 23), que comptarà amb un animació infantil a l’aparcament d’Enclar a les cinc de la tarda, es clourà amb un concert del grup Freyja, un conjunt andorrà que interpreta versions dels clàssics de la història del rock.