Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

DA + SDP + Independents seguirà connectant la Margineda, Santa Coloma i Andorra la Vella

Avatar photo

La candidatura d’Andorra la Vella de Demòcrates + SDP + Independents seguirà  connectant la Margineda, Santa Coloma i Andorra la Vella amb voravies agradables i  segures per al passeig, si revalida la victòria el 17 de desembre.

Concretament, tal com ha explicat la número 9 de la llista Leticia Teixeira, “ampliarem i millorarem la voravia que va del carrer Verge del Remei fins al carrer Prat Salit de Santa Coloma”. La candidata ha garantit que és “un projecte prioritari, que cal desplegar com més aviat millor”.

Teixeira ha recordat que es tracta d’un tram on conflueixen tres centres escolars, motiu pel qual és important que els joves, els infants amb els seus pares i mares “se sentin segurs i còmodes quan hi caminen”, com també les persones grans i les persones amb discapacitat. Aquest projecte donaria continuïtat a la “pacificació per a vianants” que  s’ha fet a altres punts de la parròquia durant el darrer mandat i que tan bon resultat  ha donat, com és el cas de les avingudes d’Enclar i de Santa Coloma.

Joan Espineta, número 12 de la llista, ha acompanyat Teixeira en l’acte d’aquest  dimarts. Espineta ha celebrat la feina feta per l’actual Comú pel que fa a la separativa d’aigües fecals i netes i el col·lector de Santa Coloma, que ha permès, entre d’altres,  evitar inundacions en cas de pluges fortes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els síndics generals d’Andorra reben l’ambaixadora dels Estats Units

Notícia següent

Sitges recorda fer un ús responsable dels patinets elèctrics

Notícies relacionades