Unnic i el grup de cellers Alma Carraovejas han unit esforços per organitzar una vetllada per gaudir del bon vi i l’alta gastronomia. El proper 19 de maig, El Restaurant del centre d’oci oferirà un sopar exclusiu elaborat pel xef executiu Thierry Burton que estarà maridat amb una selecció de dotze vins de la marca Carraovejas, un vi que representa l’essència d’una terra, el pols d’una vinya i l’emoció continguda en cada copa. Tot plegat sota les explicacions de Pedro Ruiz, CEO d’Alma de Carraovejas, i Loli Cano, una de les veus més influents en el món del vi.
La proposta està oberta a un grup reduït de persones i a hores d’ara s’està a punt de penjar el cartell de places exhaurides. La vetllada donarà el tret de sortida a les 20.30 hores amb un aperitiu de benvinguda i l’inici de l’experiència començarà a partir de les 21 hores. El principal valor de la cita és que, a banda de la gastronomia, els vins que es tastaran durant la vetllada corresponen a les categories més altes de la marca.
El menú constarà d’una ostra Gillardeau amb ginebra i el seu sorbet; pa i puri d’amanida russa de salmó; ventresca de tonyina Balfegó, salsa japonesa i caviar Osetra fumat; milfulls de foie amb anguila fumada i poma verda; nous de vieira amb guisat de mar; escamarlà amb escuma d’ou ferrat; arròs de muntanya amb espardenyes; i colomí en dues coccions al vi ‘Cuesta de las Liebres’. Per a les postres hi haurà dues opcions: fals llimona o bé textures de sèsam amb sopa de xocolata blanca torrada.