Andorra la Vella estrena l’Aquaparc d’estiu

L’equipament obre de dimarts a dissabte i té dues zones diferenciades per edats. La gran novetat és el tobogan ‘Megalodon’ de 12 metres d’alçada. El preu de l’entrada és de 3 euros.

L’Aquaparc d’estiu torna per tercer any consecutiu a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila com una alternativa lúdica i refrescant per als infants i joves. Aquest any amplia quinze dies els dies d’obertura i estarà en funcionament de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores a partir d’avui i fins al 21 d’agost. Per la Festa major d’Andorra la Vella també obrirà el diumenge 8 d’agost.

La gran novetat és un tobogan d’aigua de 12 metres anomenat ‘Megalodon’, adreçat als infants més grans, i diferenciat de l’espai per als més menuts que ofereix inflables d’aigua, tallers i jocs d’aigua. Ho ha explicat aquest matí sobre el terreny el conseller d’Esports i de Joventut, Alain Cabanes, que ha detallat que l’entrada a l’aquaparc costa 3 euros, a excepció dels dies de Festa major, quan el tiquet costarà 1 euro.

Novament s’han establert dos torns d’un màxim de dues hores per als usuaris del matí, i dos torns més a la tarda. S’ha habilitat un sistema de reserves prèvies per internet a reserves.andorralavella.ad per garantir espai i limitar aforaments. Les instal·lacions es desinfecten entre cadascun dels torns.

Els usuaris han de dur roba de bany i els menors de 12 anys han de venir a l’Aquaparc d’estiu acompanyats d’un adult.

En paral·lel, el Centre esportiu Els Serradells ofereix una piscina exterior per als més menuts a la zona del solàrium.

El Comú destina enguany al projecte d’Aquaparc d’estiu un pressupost de 63.619 euros al projecte.