Andorra entrega els xecs de la campanya contra la violència envers les dones ‘Mai por 25N’

El Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra han lliurat aquest dijous a la tarda els xecs

El Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra han lliurat aquest dijous a la tarda els xecs amb els diners recaptats en la campanya conjunta ‘Mai Por 25N’ contra la violència envers les dones. En total, s’han entregat 2.871 euros repartits a parts iguals entre Acció Feminista, Associació de Dones d’Andorra i Stop Violències.

Una quantitat que s’ha recaptat amb la subhasta de les samarretes especials de color rosa i lila que els jugadors del Bàsquet Club MoraBanc Andorra van lluir en el partit contra l’UCAM Múrcia Club de Bàsquet, el 13 de novembre del 2021, així com amb els beneficis de la venda directa de les samarretes d’aquesta campanya en la botiga oficial del club. Es recorda que per a la subhasta es va comptar amb el suport de Gol Solidari.

La ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés; la secretària d’Estat d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Teresa Milà; i el president del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs; han estat els encarregats de fer el lliurament dels xecs en un acte que s’ha celebrat al Pavelló Poliesportiu d’Andorra.