16 noves rutes per a bicicleta de muntanya i e-bike

Andorra Turisme i els comuns esperen atraure turisme esportiu i donar resposta a l’augment de practicants de BTT

Presentació de la Senyalització de les 16 rutes de BTT. Foto: Andorra Turisme

Andorra Turisme conjuntament amb els sets comuns han condicionat i identificat 16 rutes per a bicicleta de muntanya i e-bike, un projecte que s’inclou dins del programa Infoturisme i que ja fa mesos que està en funcionament tot i que aquest dimarts s’ha realitzat la presentació oficial a Ordino.

El director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres juntament amb el conseller de Turisme del comú d’Ordino, Jordi Serracanta i el Product Manager de Pro Riders, Òscar La Cueva, han explicat els detalls d ́aquesta iniciativa.

Amb el doble objectiu de captar turistes aficionats a la BTT i també, per donar resposta a l’augment de practicants d ́aquesta modalitat al nostre país, Andorra Turisme i els set comuns han realitzat un seguit de treballs de millora i condicionament de diferents rutes ja existents tot convertint-les en itineraris que compleixen amb els criteris establerts per l’IMBA (International Mounatin Bike Association).

En aquest sentit, s’han senyalitzat els diferents camins amb un sistema de codificació internacional que permet als usuaris foranis conèixer amb antelació el nivell de dificultat de les rutes i també ofereix seguretat a tots aquells que vulguin recórrer la ruta, ja que la identificació és reconeguda internacionalment. En concret es tracta de 16 rutes, 10 de les quals són difícils, tres de fàcils, dos de molt difícils i una de molt fàcil que es troben repartides per tot el país. Cada parròquia n’ofereix entre una i tres.