Enric Roig vol fer de Tortosa una ciutat igualitària, justa i integradora

Aquests són alguns dels objectius del candidat a alcaldia del PSC, Enric Roig, a les eleccions municipals de 2019

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

“Ara Roig”, aquest és el lema sota el qual se presenta el candidat del PSC Tortosa, Enric Roig,  a les eleccions municipals de la ciutat de 2019. Roig assegura que són la millor alternativa per a la ciutat i que el seu objectiu és fer de Tortosa una ciutat oberta, igualitària, justa, integradora, acollidora, amable i inclusiva, una ciutat, diu, de tots i per a tots sense exclusions. “Tenim l’oportunitat d’aprofitar i l’hem d’aprofitar, perquè som la única força alternativa, possible i real i el nostre missatge és clau: volem re dibuixar Tortosa des d’una òptica progressista, més justa, més solidària i amb polítiques pensades per les persones”, apunta, el candidat de PSC de Tortosa, Enric Roig.

A més, diu que al seu projecte de ciutat no hi sobra ningú i que és a la gent que més està patint als qui volen defensar. Ha explicat també, que Tortosa té futur i que no el renunciarà, així com tampoc renunciarà a les polítiques socials, a l’ocupació, a la implantació d’empreses, al tercer pont de Tortosa, a les infraestructures de la construcció de l’Autovia-7, als carrils de Renfe, al tercer institut, a un nou hospital i a recuperar el casc antic de la ciutat, entre altres.

A l’acte hi han assistit companys de partit del municipi i d’altres municipis Ebrencs, així com també la vicesecretària general de la Comissió Executiva Federal del PSOE i portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Adriana Lastra, i el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta. Iceta durant la seva intervenció ha volgut parlar sobre el que està passant Catalunya i a Espanya i ha exposat que és un gravíssim error lligar el vot dels pressupostos en un judici que encara no s’ha celebrat, perquè no té res a veure. “Altra cosa és que els independentistes tenen tot el dret del món a fer  la negociació que tinguin pertinent, però que no lliguin una cosa amb l’altra, perquè no tenen res a veure”, diu, Miquel Iceta, Primer Secretari del PSC. També ha afegit: “És tant absurd pretendre que aquí no va passar res, que no se va cometre cap delicte com pensar que la solució d’això seran llargs anys de presó”.

Durant la seva ponència, Iceta, ha volgut alabar la feina que està duent a terme l’actual president d’Espanya, Pedro Sánchez, qui assegura, està treballant perquè baixi la tensió del conflicte català i per fer uns pressupostos justos com per exemple augmentar el salari mínim a 900 euros. Ha finalitzat la seva ponència explicant que tot comença al costat de casa:  “Se tracta de proposar a la gent de Tortosa que recuperem l’ajuntament al servei de tots, al servei del diàleg, de la convivència, al servei de la reconciliació, del progrés econòmic, del futur de Tortosa i de les Terres de l’Ebre”.

Enric Roig ha assegurat que si és escollit com a alcalde de la ciutat governarà amb la mà estesa.