Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

El nou embarcador potencia les activitats nàutiques i el turisme a la ciutat

Avatar photo

La remodelació del moll ha tingut un cost de més de 100 mil euros

La Generalitat de Catalunya ha invertit més de 100 mil euros en les obres de remodelació del nou embarcador de la ciutat. Una actuació que posa en valor la façana fluvial i potencia totes les activitats nàutiques esportives, així com també el turisme i l’activitat econòmica a Tortosa. “Ens permet relligar tot aquest passeig, a més a més, amb unes condicions excel·lents que fa que tinguem aquest espai nou per tal de poder apropar-nos al riu però a la vegada també ser un nou punt d’atracció turística i esportiu pel fet que podem tenir embarcacions que estiguin en millors condicions”, apunta, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

El nou embarcador s’ha inaugurat després de més de dos mesos de remodelació. Des de Ports de la Generalitat asseguren que per ells les instal·lacions portuàries de les terres de l’Ebre són una prioritat. “De l’obra jo voldria ressaltar sobretot que s’ha fet un moll nou, al qual se li ha fet una recrescuda de 30cm, s’ha fet una nova línea d’atracament amb nous morals, noves defenses, també s’ha fet un allargament de la palanca del moll per poder entrar i sortir les embarcacions, s’ha enllestit tot el que són els punts d’il·luminat i electricitat, s’ha pavimentat tot, s’han fet noves senyalitzacions, i també molt important s’ha arrelat tot el tema de la jardineria”, explica, el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez. A més, des de l’ajuntament asseguren que s’ha fet una instal·lació molt duradera adequada a les característiques que requereix el riu Ebre, ja que, en determinades èpoques de l’any és molt cabalós i algunes zones s’inunden.

L’ajuntament de Tortosa serà el responsable de fer la neteja i el manteniment de l’obra. A més, diuen, estan treballant per dinamitzar les activitats nàutiques i el turisme a la ciutat.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Pere Granados visita l’escola Europa de Salou

Notícia següent

Obren les inscripcions per participar a les Jornades Gastronòmiques del Calamar

Notícies relacionades