Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

Ràdio Tortosa estrena el nou programa ‘Quedem a la plaça’

Avatar photo
El projecte s’emmarca en el programa ‘Treball als barris’ del SOC de la Generalitat

Ràdio Tortosa estrena el programa i pòdcast “QUEDEM A LA PLAÇA”, centrat en els barris  històrics de la ciutat de Tortosa. Es tracta d’un projecte impulsat des del programa ‘Treball als  Barris’ del SOC de la Generalitat, amb la finalitat de promoure la participació activa de les  persones que viuen al nucli antic i crear espais de diàleg sobre els aspectes que preocupen els  seus habitants. 

Quedem a la Plaça’ vol acostar als oients, les veus de Remolins, el Rastre, Centre-nucli històric i  Santa Clara i fer valdre la seva diversitat i la riquesa patrimonial, cultural, històrica i social que hi trobem. Els objectius d’aquest programa són promoure la participació activa de les persones  que viuen al nucli antic en l’espai radiofònic, crear espais de diàleg sobre els aspectes que  preocupen els habitants dels barris històrics, explicar històries de vida de persones que han residit des de sempre al barri antic i també donar veu a les que s’hi han establert des de fa menys  temps. 

El programa ofereix una mirada diversa, combinant aspectes socials, lúdics i històrics de forma  didàctica i amena. Ho fa a través de la intervenció d’experts, regidors, representants d’entitats i  sobretot, residents que viuen i treballen en aquests barris. Són les veus del passat, del present i  del futur d’aquests districtes de la ciutat.  

El programa ‘Quedem a la plaça’ tindrà cinc capítols (un per cada barri i l’últim genèric de tot el  nucli antic) amb una periodicitat mensual. S’emetrà el quart divendres de mes, de febrer a juny. El primer episodi, dedicat al barri de Remolins, es podrà escoltar el divendres 23 de febrer a les 11  del matí, al 103.3FM i a www.radiotortosa.cat, on també es penjarà en format pòdcast.

El programa està produït, realitzat i presentat per Eva Mascarell i Marga Sebastià, que s’han  incorporat a la redacció de l’emissora municipal durant 6 mesos, en el marc del programa ‘Treball  als Barris’ del SOC; i compta amb el suport de tot l’equip de Ràdio Tortosa: Núria Mora, Sara  Hernández i Xavi Falcó.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Badasport a l’ESO continua amb un circuit d’orientació

Notícia següent

Sònia Guerra és nomenada membre del Comitè d’Igualtat de Gènere de la Internacional Socialista

Notícies relacionades