Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

PSC i Junts arriben un acord de col·laboració per governar a l’Ampolla

Avatar photo

L'acord es basa en diferents àrees de treball per a continuar garantint l'èxit econòmic de l'Ampolla

Tot i la majoria absoluta obtinguda en els passats comicis municipals per part de l’equip liderat per Francesc Arasa, els dos grups polítics arriben a un acord de col·laboració per tal d’ampliar el consens i garantir la cohesió social del municipi.

Aquest model de col·laboració no és només un acord polític sinó que és un acord social per a construir un bloc comú més ampli i representatiu, per tal de garantir un model de poble unitari i en el qual tota la població se senti representada.

L’acord es basa en diferents àrees de treball per a continuar garantint l’èxit econòmic de l’Ampolla, i així continuar sent poble de referència a les Terres de l’Ebre.

Tal com remarca l’alcalde, Francesc Arasa: “Aquest acord respon a l’oferiment de cooperació que vam fer els dos caps de llista durant la campanya electoral, i es va reafirmar el dia del Ple de constitució de l’ens local.”

A més, Arasa afirma que: “Incorporar al projecte de Sumem per l’Ampolla altres sensibilitats per tal d’enriquir-lo fa que la veu de l’Ajuntament sigui més plural, més transversal i més representativa, si cap.”

Per la seva banda, Sebastià Castañeda assevera que l’acord arriba perquè “em vaig comprometre amb tota la determinació i humilitat a esforçar-me i no descansar fins arribar a aconseguir un poble millor. Vull una Ampolla participativa on càpiga tothom, tingui les inquietuds que tingui i amb aquesta col·laboració pretenem aconseguir-ho.”

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × 3 =

Notícia anterior

Un tren atropella un jove de 21 anys que caminava per la via

Notícia següent

PSC i Junts arriben a un acord per governar al Consell Comarcal del Montsià

Notícies relacionades