Troben una enorme plantació de marihuana en una nau a la Ràpita

3.200 plantes i 24 quilos de cabdells assecats a punt per ser venuts

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts a la Ràpita (Montsià) cinc homes d’entre 22 i 45 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, als quals fan responsables d’una plantació de 3.231 plantes de marihuana i 24 quilos de cabdells assecats preparats per l’envasament i venda. Els fets van passar quan una patrulla de paisà es trobava a la intersecció entre el camí de les Salines i la TV-3408 quan van sentir una forta olor de marihuana que provenia d’una nau en una antiga granja propera.

Els agents s’hi van aprovar i van avisar altres patrulles, que van accedir a l’interior de la nau. Allà hi van trobar cinc persones i una plantació de marihuana en plena producció.

Al lloc també hi havia tota classe d’utensilis i objectes destinats al cultiu intensiu d’aquestes plantes, com focus de llum, aire condicionat, tubs d’alumini, extractors d’aire, filtres d’olor, sacs de terra, adobs i productes fitosanitaris. També es va comprovar que la nau tenia el subministrament d’electricitat connectat de manera il·lícita a la xarxa. Tots cinc passaran a disposició judicial en les pròximes hores.