Neus Sancho apel·la a concentrar el vot al PSC, per acabar amb el victimisme d’ERC a Alcanar

Quan els altres municipis han fet de les adversitats oportunitats, el nostre ajuntament s’ha acomodat en lamentar-se i llepar-se les ferides.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La candidata del PSC a l’alcaldia d’Alcanar afirma que ha arribat l’hora del sí. Prou del govern municipal de Joan Roig, ERC, què l’únic que ha fet d’ençà que està al govern és lamentar-se de la mala sort que diu que té.

Un clar exemple ha estat els més de 3,6 milions d’euros que va destinar, per reparar les infraestructures danyades pels aiguats, el govern de Pedro Sánchez, i els han deixat perdre, a diferència del que sí que han fet municipis veïns que els han utilitzat.

El municipi va a la ruïna si no canviem de govern. Un govern que tot i tenir majoria absoluta ha viscut d’esquena al municipi. No s’ha preocupat per resoldre els problemes de la gent. Personalment, assumeixo aquesta oportunitat, què tindre si la gent ens dona el seu suport el 28 de maig, perquè en tinc ganes i tinc un bon equip capaç de fer coses i millorar el benestar de la gent. I no em queixaré de l’herència rebuda tot i que no és gens bona. El que si farem és una auditoria dels comptes municipals. Per transparència democràtica hem de saber en què han malbaratat els molts diners que paguem en impostos. Continua dient Neus Sancho.

Vull l’Alcanar de les oportunitats i aprofitar el fons Next Generation per transformar Alcanar, Les Cases i Alcanar Platja. Vull recordar que som la cinquena ciutat de les Terres de l’Ebre i estem en el vagó de cua de tots els municipis de les Terres de l’Ebre. Uns ajuts què Alcanar no està rebent perquè l’Ajuntament no ha presentat cap projecte transformador.

Aquestes eleccions van de futur, és el moment de fer un pas endavant i no quedar-nos ancorats en un passat opac i ineficient, després de setze anys de govern d’ERC. Ara és l’hora del canvi, un canvi que vindrà si es concentra el vot, de rebuig a les polítiques actuals, en el PSC, en la candidatura que encapçalo. Acaba dient la candidata a l’alcaldia.