Movem Tortosa- PSC suma Sheila Martín a la candidatura de progrés

Sheila ha decidit sumar-se al projecte conjunt de Movem Tortosa-PSC perquè pensa que «és una oportunitat de canvi, d'aire fresc, de noves maneres de fer política»

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Sheila Martín és una jove del barri del centre de Tortosa de 32 anys que des de ben menuda ha sigut molt curiosa, treballadora i amb moltes inquietuds. Sheila ha decidit sumar-se al projecte conjunt de Movem Tortosa-PSC perquè pensa que «és una oportunitat de canvi, d’aire fresc, de noves maneres de fer política que després de setze anys d’un mateix patró de govern Tortosa necessita. El canvi és necessari i si puc aportar el meu granet d’arena, no em puc negar. Soc una enamorada de la nostra ciutat. Tortosa és un museu en si mateix i se li ha de donar l’embranzida que es mereix».

En la vessant professional, Martín és graduada en Odontologia per la Universitat de Barcelona. Es va especialitzar en endodòncia i en altres especialitats. Sempre ha combinat els estudis amb diferents treballs. Després d’estar treballant cinc anys com a odontòloga a Tortosa, va decidir fer realitat el seu projecte. Fa dos anys va obrir la clínica dental que porta el seu nom. «Aquí vaig encetar el camí de l’emprenedoria i, tot i les inseguretats i el pànic inicial, els resultats són bons. Espero fer gran aquest projecte en el qual he dipositat tantes ganes i il·lusió», ha afirmat.

 

Amb l’odontologia ha pogut conèixer el treball voluntari i cooperatiu. El 2019 va formar part d’una comissió d’ajuda a Kafountine (Senegal). També ha participat en projectes de la Creu Roja i continua col·laborant amb diferents entitats socials.

Tot i escollir la branca sanitària, Sheila no ha deixat de costat la seva passió per l’art i la literatura. Li encanta la il·lustració i, sempre que pot, participa en tallers artístics. L’últim va ser a Egipte de la mà de Paula Bonet i dinou dones més per a fer un quadern de viatge i per a «reflexionar i entendre molt més el que ens envoltava i a nosaltres mateixes», explica. La seva inquietud artística i cultural la va portar a engegar una campanya social l’any 2019 per a intentar aturar l’enderroc dels antics magatzems de Renfe. «No ho vaig aconseguir, -es lamenta- tot i que el ple va aprovar l’aturada, gràcies a Movem». Martín valora que «Tortosa ha perdut patrimoni industrial i un potencial agent dinamitzador cultural que feia molta falta a la ciutat».

 

Els dos candidats de la coalició Movem Tortosa i PSC, l’alcaldable Jordi Jordan i Víctor Grau, han donat a conèixer Martín com una altra de les noves incorporacions a la llista progressista per a les eleccions del pròxim 28 de maig. Els dos candidats han manifestat que «Sheila és una jove relacionada amb el món cultural que estem segurs que aportarà molt en el camp de la cultura, del patrimoni i de l’oci per als més joves».