Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Movem Terres de l’Ebre avala el pacte de govern al Consell Comarcal de la Terra Alta

Avatar photo

Generar canvis i aportar solucions als grans reptes de la Terra Alta, els dos grans objectius de la formació assenyalats per Eva Amposta, coordinadora de Movem Terres de l’Ebre

“Movem Terres de l’Ebre participem i subscrivim el pacte de govern per la legislatura  2023 – 2027 al Consell Comarcal de la Terra Alta, junt amb Unió per la Terra Alta – CP  (PSC) i Esquerra Republicana de Catalunya”. Així ho ha explicat Eva Amposta,  coordinadora de Movem Terres de l’Ebre i portaveu del grup de Movem al Consell  Comarcal. 

L’acord es va fer públic ahir, en roda de premsa a la seu del Consell Comarcal on els  tres partits han arribat a un acord per donar continuïtat a les polítiques assumides  durant el mandat de l’anterior legislatura. Amposta ha destacat que “el treball fet fins a  dia d’avui necessita fets i accions contundents i més directes”. I en aquest sentit,  remarca que “cal incidir i augmentar totes aquelles polítiques que comporten millores i  que tinguin un impacte real sobre la millora i qualitat de vida dels veïns i veïnes de la  Terra Alta”.  

 

A més a més, en aquest pacte s’ha destacat la urgència de fer un front conjunt per la  millora de la Sanitat a la comarca, així com incidir directament amb els reptes de  Benestar Social i les cures a la gent gran.  

En aquest pacte les candidatures de Movem aportaran dos consellers/es que  formaran part del nou equip de govern, per generar canvis i aportar solucions als  grans reptes de la Terra Alta, ostentant la vicepresidència comarcal segona i tercera  durant els quatre anys de legislatura. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

10 − 10 =

Notícia anterior

Abigail Garrido presenta el nou cartipàs municipal

Notícia següent

El Centre de Formació de Persones Adultes Sant Ramon de l’Hospitalet celebra el 50è aniversari

Notícies relacionades