Movem-PSC: «Som els que farem possible el canvi de progrés a Tortosa»

Jordi Jordan i Víctor Grau, els líders de la coalició, exposen que «l’objectiu de la nostra coalició era únic, prioritzar Tortosa. I ho hem fet amb una campanya, un projecte i una coalició per a tothom"

temps lectura-Temps de lectura: 3 minuts

La coalició Movem Tortosa-PSC ha escollit per a realitzar la darrera compareixença pública fins al dia de les votacions diumenge, el barri de Sant Llàtzer. L’alcaldable Jordi Jordan ha justificat l’elecció «perquè exemplifica moltes de les coses que s’han de millorar a Tortosa, a aquest barri i a molts barris i pobles de Tortosa».

 

I ha enumerat la millora d’equipaments dels carrers i places, en el sentit de fer-los accessibles amb la supressió de barreres arquitectòniques, o millorar-ne la neteja, per a fer-los més atractius i amb més activitats, el centre multiús o el Parc dels Països Catalans del barri en són clars exemples. També cal la millora dels accessos als centres eductius, dels camins i de la seguretat, amb la recuperació del policia de barri. Jordan ha reblat «és un barri que necessita més accions, més manteniment i millorar moltes coses, més enllà del triomfalisme d’aquells que sembla que visquin a la ciutat d’Alícia de les meravelles».

 

Per la seva part l’altra part del tàndem, el líder socialista Víctor Grau, ha remarcat novament que «hem volgut fer una campanya en positiu perquè volíem traslladar a la ciutadania que tenim un projecte solvent, sòlid, engrescador i il·lusionador». Per això la coalició ha dirigit la campanya en una doble direcció «per a defensar el nostre projecte de ciutat i per a fer entendre a la ciutadania el perquè de la nostra unió».

 

Segons Grau, «l’objectiu de la nostra coalició era únic, prioritzar Tortosa. I ho hem fet amb una campanya, un projecte i una coalició per a tothom, sense repartir cap mena de carnet, pensat amb il·lusió, modernitat i projecte de futur». Segons Grau, l’elecció del tàndem es va fer pensant «en les dos formacions, perquè no sols està empès per Jordi Jordan i Víctor Grau sinó pels dos equips i per l’escalf i els ànims de tots els barris i de tots els pobles».

 

Grau ha acabat demanant el vot: «per qui encara avui té dubtes sobre quina força votar… ha arribat l’hora del canvi que Tortosa necessita, un canvi en positiu, modern, transformador, pensat per a les persones i per una ciutat més dinàmica, d’oportunitats i sostenible. Per a fer possible això que tenim entre mans, necessitem el vot de tots i totes».

 

I l’alcaldable Jordi Jordan s’hi ha afegit: «És evidentment que tenim un projecte i un equip per a tirar endavant el canvi que la majoria de tortosines i tortosins volen. Aquest diumenge tenim una oportunitat per a iniciar una nota etapa política després de 16 anys dels mateixos». Jordan ha volgut recordar que el canvi que ha d’arribar diumenge no s’ha dut a terme abans perquè no hi havia una entesa entre les forces progressistes.

 

«Ara, la nostra entesa, la nostra coalició és l’única que pot garantir que no hi hagi un pacte entre la senyora Roigé i el senyor Faura que és una de les opcions que també tenim damunt de la taula». Just per a evitar aquest pacte Jordan ha demanat «a tothom que dubta, però que volen un canvi, la concentració del vot en la nostra candidatura, perquè puguem iniciar una nova etapa política plena d’il·lusió, de ganes per a millorar la nostra ciutat. En convicció i humilitat demano aquest vot, el vot de l’esperança, el vot que representa la nostra candidatura».