Prop de 3.000 persones diàries participen a les Festes Majors 2021 de la Ràpita

L’Ajuntament de la Ràpita fa un balanç positiu de l’execució de cadascun dels actes i l’acollida i implicació per part dels rapitencs i rapitenques

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Festa Major de la Ràpita d’enguany, celebrada entre el 23 de juliol i l’1 d’agost, ha comptat amb prop de 3.000 persones diàries que han participat en els diferents actes i activitats que s’han organitzat seguint totes les mesures de seguretat per evitar la propagació de la pandèmia de la covid-19. 

L’Ajuntament de la Ràpita fa una valoració molt positiva sobre l’execució dels actes que constaven en el programa i l’acollida per part de la ciutadania en cadascun d’ells. Enguany, per assistir als actes es requeria inscripció prèvia i control d’entrada i sortida en cada acte, la qual cosa ha estat fàcil gràcies a la implicació dels rapitencs i rapitenques. 

El regidor de Festes, Enric Vidal, exposa que “no han sigut unes festes com les que portem anys celebrant, però amb l’esforç i les ganes de tothom hem aconseguit disfrutar-les al màxim, tenint en compte la situació que ens envolta, la qual no és gens senzilla”. Vidal confia a poder celebrar-les sense restriccions l’any vinent i assegura que “ja estem treballant en les Festes de la Mare de Déu de la Ràpita per oferir-vos un programa ampli i variat”. 

Van ser molts els actes en què les entrades es van esgotar. Cal destacar l’acollida de la nit del pregó, dels concerts per al jovent, dels espectacles musicals de la plaça 1 d’octubre, dels espectacles taurins i d’algunes activitats infantils, com els inflables o la trencada d’olles. 

El regidor manifesta que “gràcies la implicació de tots els membres de l’organització, dels representants infantils i juvenils, i de les associacions, entitats i penyes del poble han fet possible que puguem viure aquestes festes especials i atípiques”.