La Ràpita impulsa un projecte d’adaptació d’espais per a les persones amb TEA

Conxi Vizcarro: “volem que tots els rapitencs i rapitenques percebin els pictogrames com una cosa habitual a les seves vides”

L’Ajuntament de la Ràpita i la Regidoria de Comerç impulsen un projecte d’adaptació dels diversos espais del municipi amb elements d’accessibilitat cognitiva dirigit a persones amb Trastorns de l’Espectre Autista (TEA). La finalitat de la campanya és fer-los un món més accessible i sensibilitzar la societat.

La Ràpita treballa per adaptar la ciutat a tothom i mitjançant aquesta campanya pretén normalitzar els pictogrames i aconseguir que aquests formin part de la vida quotidiana de tots els ciutadans. La regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, declara: “volem que tots els rapitencs i rapitenques percebin els pictogrames com una cosa habitual a les seves vides, el nostre objectiu és aconseguir que tots els establiments del municipi, tant públics com privats, disposin d’aquest distintiu”.

S’encoratja a tots els establiments a què formin part del projecte posant el pictograma corresponent a l’entrada d’accés. En cas de voler col·laborar, la participació és gratuïta i serà l’Ajuntament de la Ràpita qui farà arribar els pictogrames. Tots aquells establiments que estiguin interessats a col·laborar amb aquesta iniciativa cal que s’adrecin al següent correu electrònic comerc@larapita.cat o als telèfons: 977744624 o 607080138.