Meritxell Roigé (Junts) fa balanç de la campanya i reivindica el seu mandat

L’alcaldessa i candidata a la reelecció ha recordat que des de Junts per Tortosa es vol continuar fent créixer la ciutat

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’alcaldessa de Tortosa i candidata de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha fet  balanç de la campanya electoral poques hores abans que acabi apel·lant a tota la  ciutadania perquè diumenge vagi a votar. “Demanen que ens facin confiança per seguir fent progressar la ciutat com estem fent en aquests moments”, ha  manifestat.

 

Roigé ha assegurat que estan molt contents de la campanya electoral  “malgrat que alguns van intentar embrutar-la des del primer dia”, i s’ha mostrat molt satisfeta d’haver pogut explicar el programa electoral, reivindicant la feina feta, més de 15 actes electorals a diferents barris i a tots els pobles, i també  de manera temàtica centrats en les accions per al comerç, l’esport i la cultura.

 

Roigé ha detallat que s’ha vist una campanya que l’oposició ha estat molt pendent del que “dèiem i els missatges que donàvem i només han estat reactius”. “Nosaltres ens hem centrat a explicar com volem continuar tirant endavant Tortosa, continuant aquest creixement que estem vivint. Acabem en molt bones sensacions. Hem pogut explicar el programa i l’obra feta. La gent ens  constata que som gent de fets i no de promeses. Tenim credibilitat”, ha afegit.

 

L’alcaldessa i candidata a la reelecció ha recordat que des de Junts per Tortosa es vol continuar fent créixer la ciutat, que Tortosa progressi, que es redueixi  l’endeutament i la pressió fiscal, que es creïn llocs de treball, que es continuï rehabilitant el nucli antic, i impulsant l’esport i la cultura.

 

Roigé ha manifestat que en aquesta campanya s’ha pogut veure que hi ha dos  models que es contraposen “el de continuar fent progressar la ciutat i el de  tornar a la Tortosa que ens vam trobar el 2007”, i ha demanat a la ciutadania  que diumenge quan vagi a votar recordi què vol per a Tortosa i els seus pobles: “la Tortosa de la paràlisi que tenia el 2007 o la Tortosa que continuï progressant com aquests últims anys”.

 

Junts per Tortosa acabarà la campanya amb una festa final a la plaça de l’Ajuntament aquest divendres a les 20 hores.