L’Escola Agrària d’Amposta rep el distintiu d’Escola Verda

Ja són 923 els centres educatius que conformen la xarxa d'Escoles Verdes de Catalunya

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La consellera d’Acció Climàtica, Agricultura i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà, i el d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, han entregat aquest dissabte els distintius Escoles Verdes a 78 centres educatius nous en un acte celebrat al Cosmocaixa, a Barcelona.

Amb aquesta incorporació, ja són 923 els centres educatius que conformen la xarxa d’Escoles Verdes de Catalunya, informa el Govern en un comunicat.

Els 78 centres són de les comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Penedès, la Conca de Barberà (Tarragona), l’Alt Empordà, el Baix Empordà, el Gironès, la Garrotxa (Girona), l’Alta Ribagorça (Lleida), l’Anoia, el Bages, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf i el Maresme (Barcelona). Entre els 78 centres, hi ha l’Escola Agroalimentària d’Amposta.

Jordà ha destacat el paper de l’educació ambiental i la tasca de la xarxa d’Escoles Verdes per transmetre els valors de la sostenibilitat: “És a les escoles on es comencen a educar les futures generacions, on es capaciten nens i joves”.

Per la seva banda, Cambray ha afirmat que “l’educació per a la sostenibilitat és compromís personal i solidaritat amb l’entorn, és actuar pel ben comú”.

Durant l’acte també s’han lliurat els premis Escoles Verdes 2022 a les millors iniciatives d’educació per a la sostenibilitat de les escoles de la xarxa.