La candidata de Movem Jesús-PSC fa una crida al vot pel canvi

Marga Abelló: «Tenim la gent, tenim les idees i tenim les ganes i la il·lusió per a portar el canvi a Jesús»

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La candidata de Movem Jesús-PSC, Marga Abelló Giner, ha volgut fer una crida avui perquè la gent vagi a votar aquest diumenge «hem d’anar a votar perquè fins a les vuit de la nit de diumenge no hi ha res segur. Si volem un canvi, no ens podem quedar a casa, hem d’assegurar el canvi de progrés i els únics que el podem garantir ara per ara és la nostra coalició». Abelló ha afegit que a la seva coalició «tenim la gent, tenim les idees i tenim les ganes i la il·lusió per a portar el canvi a Jesús, després de massa anys del mateix color polític». Abelló ha recalcat que una altra manera de fer les coses és possible «on les jesusenques i els jesusencs estiguem al centre de totes les accions».

La candidata progressista ha recordat alguns dels projectes que ja ha fet arribar a la ciutadania amb el seu programa electoral «molts volen respondre a les necessitats que hem detectat al nostre poble i que coincideixen amb els problemes que hem copsat quan hem parlat amb les diferents associacions del poble», ha explicat Abelló.

Com en la resta de la ciutat, una prioritat al poble de Jesús serà actuar de manera integral en la via pública, des de millorar-ne la neteja i la il·luminació, passant per la rehabilitació de voreres i per l’eliminació de barreres arquitectòniques fins a arribar a l’habilitació i millora dels aparcaments. Movem Jesús-PSC tindrà una atenció especial en el nucli antic, segons Abelló, «hi ha molta feina a fer en la rehabilitació i dignificació d’edificis i de carrers». Tampoc s’obliden de les necessitats de tots els disseminats de Jesús, de les zones del Canalet i del Terrer Roig on es començarà per millorar-ne els serveis i instal·lar-hi enllumenat solar.

En l’àmbit esportiu, actuaran sobre la infraestructura més important com és el camp de futbol del Jesús Catalònia. La coalició progressista ja ha elaborat tot un projecte de reforma que inclou habilitar nous vestuaris i lavabos, col·locar tanques perimetrals, adequar el sistema de reg de la gespa i ampliar la zona d’emmagatzematge, entre altres. També aposten per uns parcs infantils amb més ombres, més arbrat i més inclusius.

 

En un altre sentit, lluitaran perquè sigui una realitat ja el nou consultori mèdic i per recuperar la policia de barri per a tindre un poble més segur.

En el camp de la mobilitat, Movem Jesús-PSC preveu millorar l’accés al poble per la Casella, diferenciant els carrils bici i els de vianants, així com reestructura la circulació a l’espai de l’Aube, per a guanyar en seguretat.