Incivisme als carrers de la Ràpita: l’Ajuntament es posa mans a l’obra

S'instal·laran diversos cendrers a diferents punts del municipi

L’Ajuntament de la Ràpita engega una nova campanya en què fa una crida per disminuir l’incivisme als carrers. En el marc de la campanya de civisme, engegada el novembre de 2021, el consistori aposta per conscienciar sobre la importància d’erradicar la brossa que es diposita al carrer i denuncia tota mena d’accions incíviques que contribueixen al deteriorament de la via pública, sota el lema “La teva brossa no és cosa dels altres”.

El regidor de Medi ambient, Oriol Clos, afirma que “des del govern municipal pretenem sacsejar consciències sobre aquelles actituds incíviques que embruten la via pública i perjudiquen el medi ambient, perquè igual que al menjador de casa nostra no tirem papers o burilles, tampoc ho hem de fer a l’espai públic”.

Entre les iniciatives que impulsa l’Ajuntament de la Ràpita per posar solució a la problemàtica hi ha les accions informatives i de pedagogia a través de les xarxes socials municipals, la Revista Ràpita i Ràdio Ràpita i, també, la col·laboració dels centres educatius del municipi, amb la finalitat d’incidir en la ciutadania.

A més, s’instal·laran diversos cendrers a diferents punts del municipi per evitar que la ciutadania tiri les burilles a terra. Clos destaca que “els cendrers s’ubicaran en llocs escollits a partir de les dades d’un informe que ens han fet arribar el grup Take Action Delta, als quals els agraïm, no només la feina que fan, sinó totes les aportacions que ens fan en benefici a la regidoria i al medi ambient”.