ERC i PSC pacten per l’estabilitat del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

En l’àmbit organitzatiu, la presidència del Consell Comarcal recaurà sobre ERC i el PSC comptarà amb dues vicepresidències (la primera i la quarta)

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les executives comarcals de la Ribera d’Ebre d’Esquerra Republicana de Catalunya i del Partit dels Socialistes de Catalunya, aquest divendres a la tarda, han avalat la proposta d’acord pels pròxims 4 anys pel govern del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

L’acord recull un conjunt d’eixos programàtics que han de guiar l’acció de govern i l’entesa entre ambdues formacions polítiques. Així, en l’àmbit organitzatiu, la presidència del Consell Comarcal recaurà sobre ERC i el PSC comptarà amb dues vicepresidències (la primera i la quarta).

En Josep Maria Sáez president comarcal d’ERC a la Ribera d’Ebre ha destacat que “amb aquest acord seguim construint un model de comarca: per millorar la qualitat de vida de la gent, per bastir un desenvolupament socioeconòmic, encarem els reptes per l’arribada dels Fons de Transició Nuclear i per un futur digne per la gent de la Ribera d’Ebre”.

Per Carlos Trinchan, portaveu del PSC a la Ribera d’Ebre, ha posat en relleu que “amb aquest acord, volem activar els punts de millora de la nostra comarca, aprofitant els Fons de Transició Nuclear i posant al centre de les nostres accions polítiques al teixit empresarial, entitats socials i les persones, pensant a construir una comarca on la nostra gent vulgui emprendre el seu projecte de vida”.