El govern de Sánchez compleix amb la gratuïtat en les autopistes

La Comissió Europea accepta la proposta del Govern Espanyol de retirar del Pla de Recuperació el pagament per utilitzar les autopistes gratuïtes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

“En campanya electoral ens vam comprometre a mantenir la gratuïtat de les autopistes, i complim. Una molt bona notícia que afecta la competitivitat de les empreses, i a la gent de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona”. Ha declarat el senador, del PSC, Manel de la Vega.

L’executiu espanyol s’ha compromès davant de l’executiu comunitari a continuar en la senda de potenciar l’ús del transport ferroviari, tant de mercaderies com de passatgers, contribuint així a la sostenibilitat. Una de les condicions que demanava Brussel·les perquè a Espanya no hi hagués pagament per peatges. “Cal recordar que el govern Espanyol ja fa mesos que ha fet una aposta decidida pel transport públic amb els abonaments gratuïts de RENFE i, la rebaixa dels bitllets de bus, tant urbà com interurbà, la qual cosa ha suposat un estalvi important per la butxaca dels ciutadans, així com un augment significatiu d’usuaris”.  Acaba dient Manel de la Vega.