Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Deltebre s’acull a la campanya ”Quien no llora no mama” de Cristina Jobs

Avatar photo

El 85% de les famílies opten per la lactància materna durant les primeres setmanes per a alimentar el seu nadó

Des d’aquest divendres 17 de febrer, i fins al 2 d’abril, la plaça de l’Ajuntament de Deltebre  acollirà la nova escultura hiperrealista que ha dissenyat Cristina Jobs. Es tracta d’un nadó  gegant, que es va exposar fa poques setmanes a l’exterior del Museu Reina Sofia de Madrid,  i que forma part de la campanya “Quien no llora no mama” de l’organització Teta&Teta.

El 85% de les famílies opten per la lactància materna durant les primeres setmanes per a  alimentar el seu nadó. Tot i això, una de cada dos dones s’amaga per a donar el pit en públic.  Per aquest motiu, aquesta campanya té l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat d’assolir  una legislació pròpia per garantir la llibertat de les mares i per tal de facilitar que aquestes  puguin donar llet materna als seus fills i filles en espais públics.

 

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “des de Deltebre, des del cor i capitalitat del  Delta de l’Ebre, ens sumem a aquesta campanya donant les gràcies a Cristina Jobs, i a tot el  seu equip, per portar el seu talent a les causes més sensibles per a la població”.

La creadora de la figura hiperrealista, Cristina Jobs, ha detallat que “des d’un primer moment  em vaig sentir molt identificada en aquest projecte, ja que les meves obres van lligades a  qüestions com la criança, la maternitat, l’educació, l’embaràs, etc”. Cristina ha mostrat la seva  satisfacció de què la seva obra, després de Madrid, estigui exposada al seu municipi i ha  recordat que la recollida de signatures per a legislar la lactància en públic està oberta al portal  Change.org, i cal sumar el màxim nombre de firmes per assolir l’objectiu.

 

La figura es podrà veure de dilluns a divendres, de les 10 h a les 19 h, a la plaça de  l’Ajuntament de Deltebre. A més, en breu s’anunciarà la data d’un esdeveniment lligat a la  campanya i a la idea creativa. Després de Deltebre, el nadó recorrerà diferents indrets de  l’estat i altres països.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen − 9 =

Notícia anterior

Noves propostes del cicle “El Vendrell sent la música”

Notícia següent

Les Jornades Professionalitzadores del PTT tornen a Cambrils amb tallers més pràctics

Notícies relacionades