Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

El grup de Salut en Xarxa completa la diagnosi a l’Ametlla de Mar amb una enquesta

Avatar photo

L’equip de Salut en Xarxa la Cala, format per l’equip de professionals del CAP i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar han posat en marxa una enquesta ciutadana, una més de les accions que es contemplen en el procés de diagnosi de salut de l’Ametlla de Mar.

Cal recordar que l’equip de Salut en Xarxa ja fa mesos que va començar l’elaboració d’aquesta diagnosi posant en marxa diverses accions, com ara,  entrevistes individuals i reunions amb grups focals amb diverses comunitats de la població.

L’objectiu és conèixer la situació actual de salut i benestar de la població de l’Ametlla de Mar i consensuar els principals reptes i actuacions necessàries per assolir un municipi més saludable, tal com explica Núria Manchó, metgessa, directora del CAP i membre del grup de Salut en Xarxa.

Pel que fa a l’enquesta, es pot trobar impresa en llocs com l’Ajuntament, el CEM la Cala o el mateix CAP. També s’hi pot participar escanejant el codi QR que hi ha en els cartells repartits pels comerços de la localitat. Inclou preguntes en format test sobre diferents aspectes que afecten la salut i el benestar com l’estil de vida, les relacions socials, l’accés als serveis essencials o els actius i recursos del municipi.

Es tracta d’una enquesta molt completa i àgil que després es diposita en una urna, és totalment anònima i voluntària, i que es pot fer en uns deu o dotze minuts. Hi ha de temps per a fer-la fins al 12 de novembre. Núria Manchó.

De moment, tot i que fins a final d’any no sortirà la diagnosi completa, sí que ja es comencen a desprendre alguns dels temes que més planteja la gent, com la solitud de la gent gran o la salut mental dels joves.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × 1 =

Notícia anterior

Castanyada i Túnel del Terror, a la Massana

Notícia següent

Arrenca a Manresa un nou curs de l’activitat ‘Camins Escolars’

Notícies relacionades