Deltebre regula els llocs de treball a l’Ajuntament

La proposta ha estat aprovada per majoria

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El punt central de la sessió plenària del mes de setembre de l’Ajuntament de Deltebre ha estat marcada per la proposta d’aprovació de la nova Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament de Deltebre, la qual ha estat aprovada per majoria absoluta amb els vots d’Enlairem i del PSC, i amb l’abstenció d’ERC Deltebre. La proposta també ha estat acordada per unanimitat pels representants dels treballadors i dels sindicats de l’Ajuntament.

La Regulació de Llocs de Treball de l’Ajuntament de Deltebre s’implementarà durant els tres anys vinents. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat “aquesta regulació ha de permetre fixar el full de ruta dels recursos humans i l’operativa de l’Ajuntament de Deltebre durant els pròxims anys des de la transparència i en benefici dels serveis públics”. Soler ha agraït “als sindicats i als treballadors que de manera proactiva han participat en un document que és inclusiu”.

La regidora d’ERC Deltebre, Laura Fabra, ha explicat que “era necessari la regularització dels llocs de treball”. No obstant, Fabra ha posat en dubte el complement de productivitat que existeix en la regulació, com també els dubtes dels treballadors en la consulta realitzada prèvia a la votació dels representants.

Per la seva banda, el portaveu del PSC Deltebre, Aleix Ferré, ha valorat que “aquest document estigui consensuat” i ha assenyalat que “feia temps que es necessitava la regulació de llocs de treball”.

El plenari també ha aprovat, amb el vot favorable d’Enlairem, l’abstenció del PSC i el vot contrari d’ERC, l’adjudicació per iniciar les obres de la primera fase de la primera etapa de l’acondicionament i millora del desaigüe del Préstamo per un import de 2.542.015€. L’Ajuntament de Deltebre compta amb més d’1.700.000 € de subvenció per fer front a l’inici d’aquestes obres.