Deltebre inicia el curs escolar amb més de 1.500 alumnes

Distribuïts a l’Institut de Deltebre,  l’Escola Bressol “l’Hortet”, i els col·legis de l’Assumpció, Sant Miquel i Riumar

Els xiquets i xiquetes de Deltebre han començat les classes aquest dilluns 13 de setembre després de les vacances d’estiu. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, acompanyat del tinent  d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, i de la regidora de Festes, Equipaments i  Actes, Carme Franch, han visitat els col·legis per comprovar les diferents actuacions que s’han  efectuat al llarg de l’estiu als diferents centres, com també per reunir-se amb l’equip directiu  de les escoles i les AMPES.  

En total, més de 1.570 alumnes han iniciat el curs a Deltebre distribuïts a l’Institut de Deltebre,  l’Escola Bressol “l’Hortet”, i els col·legis de l’Assumpció, Sant Miquel i Riumar. L’alcalde de  Deltebre, Lluís Soler, ha desitjat un “molt bon curs a tots i totes les alumnes” i ha encoratjat al  professorat a “a seguir treballant amb la màxima il·lusió i motivació possible per tal que  l’alumnat gaudeixi i assimili els diferents conceptes que han de permetre que superi el curs  amb les competències adquirides”.  

La novetat més destacada d’aquest any, pel que fa als col·legis de l’Assumpció, Sant Miquel  i Riumar, recau amb la instal·lació de 190 plaques fotovoltaiques per així contribuir a la millora  de la sostenibilitat i la eficiència energètica. A banda d’aquesta actuació, que suposa una  inversió del voltant dels 100.000€, també s’han efectuat altres accions com els treballs de  manteniment, pintura i senyalització.  

La visita també ha permès dibuixar les properes accions que es durant a terme per part de  l’Ajuntament de Deltebre per seguir amb l’adequació de les instal·lacions a partir de les  demandes de la direcció i AMPES.