Divendres, 19 d'abril de 2024
És notícia

L’alcalde d’Amposta aclareix la situació davant un positiu per coronavirus a l’equip de govern

Avatar photo

Adam Tomàs assegura que cinc regidors estan aïllats voluntàriament tot i no tenir símptomes

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha sortit al pas per desmentir unes informacions que en les últimes hores estan circulant per WhatsApp i aclarir la situació davant els positius en coronavirus d’un regidor de l’equip de govern i la seva dona. Segons Tomàs, les informacions que apunten que diversos regidors tindrien símptomes han estat “tergiversades de manera intencionada” i són absolutament falses.

Tomàs explica que el passat dimarts un regidor de l’equip de govern i la seva dona es van començar a trobar malament i presentaven símptomes de coronavirus, motiu pel qual es van quedar aïllats a casa fins a fer-se la prova PCR, que finalment ha acabat donant un resultat positiu.

L’alcalde explica que el dilluns, un dia abans que el regidor es comencés a trobar malament, va tenir lloc un dinar de regidors en el qual es van mantenir totes les mesures de seguretat entre els assistents. Tot i això, en conèixer-se l’endemà que un d’ells presentava símptomes de coronavirus, cinc dels regidors que havien participat en el dinar van decidir aïllar-se voluntàriament als seus domicilis. “Ho van fer per responsabilitat i cap d’ells presenta símptomes”, assegura Tomàs.

“No havíem traslladat la informació perquè pensem que els regidors tenen el dret a la seva privacitat en l’àmbit familiar”, ha explicat Tomàs, que apunta que finalment ha sortit a explicar-ho perquè “la informació s’ha acabat tergiversant”. “Hem seguit els mateixos protocols que en tots els casos que han anat sortint a la ciutat”, aclareix l’alcalde d’Amposta, que afegeix que “ja els hem seguit altres vegades amb altres regidors que han estat en contacte amb positius”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mor una excursionista catalana després de caure d’uns 70 metres a l’Aneto

Notícia següent

Torra anima als catalans i catalanes a seguir amb “l’esforç solidari” per frenar contagis

Notícies relacionades